top of page

Microdermabrasie

 

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

Door de microdermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt ook toe waardoor uw huid glad aanvoelt en fris uitziet.

Microdermabrasie verwijdert door middel van een gecontroleerde afslijping de bovenste, fijne, huidlaag. Hierdoor komt een zachte gelijkmatige en frisse huidlaag tevoorschijn. Door deze verwijdering wordt de collageen aanmaak in de huid gestimuleerd (dit is een natuurlijk proces). Al na één behandeling krijgt de huid een merkbaar jongere uitstraling.

 

Behandeling duurt 75 min.

Prijs € 70,00

 of 90 min (inclusief ultrasound-lifting therapie)

Prijs € 85,00

 

Ultrasound (ultrageluid)

 

Ultrasone geluidgolven worden tegenwoordig veel gebruikt in zowel de medische als in de schoonheid branche. De golven zorgen voor een micromassage in de huid en verwarmen deze. Ook “duwen”de ultrasone golven werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen en collageen door de eerste huidlagen heen naar dieper liggende huidlagen waar de cellen van de huid een cel kern hebben.  Hier vind de celstofwisseling plaats en doen de stoffen uit bv. een ampul hun werk. Ook zorgen ultrasone geluidsgolven voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen en helpen ze vocht vanuit de weefsels beter af te voeren.

Wat zijn de voordelen van een ultrasound behandeling?

* Een betere doorbloeding.

* Het lymfe systeem werkt beter.

* Voeding stoffen worden naar levende cel lagen gebracht.

* De doorbloeding wordt verbeterd.

* De huid verstrakt.

* Vocht word beter afgevoerd.

* Vet van onder de kin vermindert.

* Vocht ophopingen en donkere kringen verminderen.

 

De ultrasound behandeling kan in overleg bij alle gezichtsbehandelingen als extra handeling toegevoegd worden. 

Prijs € 18,50

 

Cavitatie peeling (skin scrubber)

 

Cavitatie peeling (skin scrubber) reinigt de huid met behulp van ultrasone en micromassage. Dit verbetert de microcirculatie en de zuurstofvoorziening van de cellen en zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen door de huid. Met deze methode haal je op nauwkeurige wijze overmatig talg uit de poriën en de haarzakjes worden verwijderd. Mee-eters en bacteriën worden zo ook vernietigd. Cavitatie peeling is speciaal ontwikkeld voor mensen die snel een geïrriteerde, gevoelige en dunne huid hebben. Bovendien is het een niet-infasieve reinigingsbehandeling voor acne en vette huid. Cavitatie peeling is een behandeling die bestaat uit het reinigen van de huid met het schillen van ultrasoon.

 

Cavitatie peeling/skin scrubber kan bij alle gezichtsbehandelingen als extra handeling toegevoegd worden. Speciaal aanbevolen bij Detox behandeling.

Prijs € 15,50

 

 

 

 

 

 

bottom of page