top of page

Brow Tastic Henna

Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied.
Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen waarbij de kleur langer blijft dan enkele dagen? Kies dan voor een Brow Tastic Henna behandeling.
Het is een geweldig manier om wenkbrauwen te kleuren. De henna hecht zich niet alleen op de haren, maar ook op de huid. Resultaat: illusie van meer volumineuze wenkbrauwen.
Brow Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten (*2weken is op basis van middelbruine kleur en een droog huidtype). Het blijft tot 6 weken op de haartjes zitten.
Henna is een 100% plantaardig natuurproduct, gewonnen uit de hennastruik, Lawsonia inermis.
Brow Tastic Henna kan ook toegepast worden bij micropigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up en is beschikbaar in diverse kleuren. Let wel op: hoe lichter de kleur, hoe sneller dit van de huid vervaagt.

Inhoud behandeling:

- reinigen en scrubben van de wenkbrauwen

-analyse vorm gezicht en wenkbrauwen

-wensen van de klant bespreken

-bepalen van de vorm en kleur

-tinten met henna, waxen, tweezen, epileren wenkbrauwen

-nazorg en advies

Advies en nazorg

Houdt de wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling droog en reinig ze de eerste avond van de behandeling niet. Huidverzorgingsmiddelen met fruitzuren, op oliebasis, scrubs en peelings laten de kleur eerder vervagen. Daarnaast zal de zon, zonenbank en chloorwater kleur eerder doen vervagen.  

Allergie: De kans op een allergische reactie is minimaal maar kan altijd voorkomen. Heb je eerder een allergische reactie gehad op haarverf of wenkbrauwverf dan raad ik je de hennabehandeling af. Dit laatste geldt ook als de wenkbrauwharen onlangs (max 2 weken eerder) al zijn geverfd. 

Closed Eye
brow tastic.jpg
Behandeling duurt 45min
Prijs: 29,50
bottom of page